DHA - "Çevre dostu ürünler üretiyoruz"

DHA - "Çevre dostu ürünler üretiyoruz"

Korkmaz, "Üstelik, hızlı moda endüstrisi, iklim krizinin çoğundan sorumlu olan ve gezegeni en çok kirleten ikinci endüstri olarak kabul ediliyor. Buna karşın harekete geçen markaların yüzde 16'sı ise sürdürülebilirliği sektördeki en büyük fırsat olarak nitelendiriyor. Biz de kurulduğumuz günden bu yana çevre dostu, sürdürülebilir ürünlerimizle hem doğayı koruyor hem de moda endüstrinin dönüşmesine öncülük ediyoruz" diye konuştu. 

“TÜM SÜREÇLERİMİZDE EKOLOJİK FAYDAYI GÖZETİYORUZ"

Özel kumaşlardan ürettikleri uzun ömürlü giysilerle farklı tarzlara hitap ettiklerini aktaran Korkmaz, “Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyen anlayışımızla az tüketimi ve zamansızlığı odağına alan yavaş modayı yaygınlaştırıyoruz. Giysilerimizin üretiminden paketlemesine kadar her bir operasyonel adımda ekolojik faydayı göz önünde bulunduruyoruz. Bunun yanı sıra farklı kuşaklardan tüketicilerin hem havalı hem de rahat bir stil oluşturmalarına öncülük ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Recep Sabri Korkmaz, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Koleksiyonlarımızdaki her bir parça, farklı yaş gruplarından tüketicilerin kendine has bir tarz oluşturabileceği tasarımlara sahip. Bu sayede iş, okul, sokak, ev gibi farklı mekanlar için kolay bir şekilde kombinlenebiliyor. Shout olarak, son teknolojiyi ürün ve deneyimimizle harmanlayarak hem tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılıyor hem de moda sektörünün geleceğine yön veriyoruz."


https://www.dha.com.tr/yerel-haberler/istanbul/merkez/cevre-dostu-urunler-uretiyoruz-2294794